Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Büyük ölçüde anlaşma sağlandı... - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          Transferdeki sessizliğini koruyan siyah-beyazlıların, 28 yaşındaki Brezilyalı stoper Vitor Hugo ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

        • 2

          Kanat bölgesindeki eksikliğini geçen sezonun ikinci yarısında Ankaragücü forması giyen Tyler Boyd ile doldurması beklenen siyah-beyazlılar, stoper hattını da güçlendirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Vitor Hugo'yu kiralamak için İtalyan ekibine bir teklif sundu.

        • 3

          İki taraf arasında görüşmeler sürüyor. Vitor Hugo, geçen sezon Fiorentina formasıyla 33 maça çıktı ve 2 asist yaptı. Hugo, 2017'de Brezilya ekibi Palmeiras'tan 8 milyon Euro karşılığında Fiorentina'ya transfer olmuştu.

        • 4

          Beşiktaş'ın Norveç ekiplerinden Valerenga'da forma giyen Chidera Ejuke transferini bitmeye çok yakın olduğu iddia edildi.

        • 5

          MANGALA HAREKATI

          Beşiktaş, Manchester City’nin Asya Turnesi’ne çıkan 26 kişilik kadrosunda kendisine yer bulamayan Eliaquim Mangala için yeniden harekete geçme kararı aldı.

        • 6

          İsmi Fernerbahçe için de anılan 28 yaşındaki Fransız stoperin kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Kartal bu nedenle piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Mangala’yı 2-3 milyon euroya bitirmek istiyor. İngilizler bu rakamı az bulursa, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi de masaya konacak.

        • 7

          EJUKE İDDİASI

          Beşiktaş'ın sağ kanata takviye çalışmaları ile ilgili dün çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Nijerya'daki Score Nigeria adlı internet sitesi, siyah-beyazlıların Norveç ekibi Valerenga'da forma giyen 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Chidera Ejuke'yi kadrosuna katmaya çok yakın olduğunu belirtti.

        • 8

          Genç yıldız ile ilgili Heerenveen ile yarışan Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk teklifin üzerine çıkmaya hazır olduğu bildirildi.

        • 9

          SEVE SEVE GELİRİM!

          Leicester City formasını giyen Çağlar Söyüncü, kendisi ile ilgilenen Beşiktaş’a hayır diyemeyeceğini söyledi.

        • 10

          İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamadığı için oynayacağı bir takıma transfer olmak isteyen milli futbolcu, “Menajerim, Beşiktaş’ın benimle ilgilendiği yönünde haberler almış. Beşiktaş’ta oynamayı kim istemez. Ancak şu anda kulübümle sözleşmem devam ediyor. Onların izni olmadan transfer olamam. Beşiktaş, Leicester ile anlaşırsa seve seve Siyah-Beyazlı formayı giyerim” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa