Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Volkan Babacan sesleri - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın Loris Karius ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekmişti. Yalçın, Alman file bekçisinin kiralık kontratındaki 8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonununkullanılmasının zor olduğunu belirterek takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından siyah-beyazlılarınyeni sezondaki kaleci planı ortaya çıktı.

        SEZON BAŞINDA DA GÜNDEME GELMİŞTİ

        Beşiktaş yönetimi, Başakşehir'de Mert Günok'un gerisinde kalan ve fazla forma şansı bulamayanVolkan Babacan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sezon başında da gündeme gelen tecrübeli kalecinin kulübüyle 2021'e kadar kontratı bulunuyor.31 yaşındaki file bekçisinin de bu transfere sıcak baktığı kaydedilirken sezon sonunda Başakşehir'eresmi teklif yapılacak. Turuncu-lacivertli kulübün Volkan'ın da oynamak için ayrılmak istemesi nedeniyle transfere kolaylık sağlaması bekleniyor.

        İKİ SEZONDUR FORMAYI UNUTTU

        Başakşehir'le bu sezon sadece 5 kupa maçında görev alan Volkan Babacan, geçtiğimiz sezon ise 4'ü kupa, 1'i Süper Lig olmak üzere 5kez sahaya çıktı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa