Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen BRICS Zirvesi dönüşünde uçakta aralarında Habertürk'ten Esra Toptaş'ın da bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Read more!

BRICS ile ilişkilere yönelik soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BRICS yükselen ekonomilerin özellikle bir arada olduğu büyük bir platform. Türkiye olarak BRICS ile ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz." dedi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la görüşme olup olmayacağına yönelik soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye yönetiminin Türkiye ile samimi ve gerçekçi bir normalleşmenin kendilerine sağlayacağı faydaları anlayarak adımlarını ona göre atması temel beklentimizdir. Sayın Putin ile tüm bu konuları, bizim durduğumuz noktayı, beklentimizi konuştuk. Sayın Putin'e, Beşar Esad'ın bizim çağrımıza vereceği cevabın temini noktasında bir adım atması çağrımız oldu. Sayın Putin, Esad'a bu adımı atması için herhangi bir çağrıda bulunur mu? Onu da zamana bırakıyoruz." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ