Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit körfezi yöresindeki Karadenizliler, 22 Temmuz Pazar günü Kazdağındaki 14. Yayla Şenlikleri’nde buluşuyor. Burhaniye Karadenizliler Derneği, Başkan Mehmet Büyük’ün öncülüğünde toplanırken, son hazırlıkları gözden geçirdi.

        Kazdağı Hanlar Talim Alanı mevkiinde düzenlenecek olan 14.Yayla Şenlikleri’nin hazırlıkları tamamlandı. Edremit Körfezi’ndeki Karadenizliler Derneklerinin işbirliği ile düzenlenecek etkirlikler, 22 Temmuz Pazar günü yapılacak. Hazırlıkların tamamlandığını anlatan Burhaniye Karadenizliler Derneği Başkanı Mehmet Büyük, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarla yaptığımız son toplantıda hazırlıkları gözden geçirdik. Etkinliğimize Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’da katılacaklar. Ayrıca, Edremit Körfezindeki ilçelerin kaymakamları ve belediye başkanları da katılacak. Etkinliğimizde, Karadenizli sanatçı Onay Şahin ile 5 sürpriz sanatçı sahne alacak. 2530 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Herkesi Kazdağına bekliyoruz. Etkinliği, Burhaniye, Akçay, Altınoluk, Kadıköy ve Balıkesir Karadenizliler Dernekleri olarak hep birlikte organize ediyoruz. Konuklarımızın unutulmaz bir gün yaşayacaklarını düşünüyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa