Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bakan Berat Albayrak 4’üncü kez baba oldu! İşte Berat Albayrak'ın çocukları - Haberler

        Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından 4’üncü kez baba olduğunu duyurdu.

        Bakan Albayrak yaptığı paylaşımda, “Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz” ifadelerini kullandı.

        ALBAYRAK ÇİFTİ VE ÇOCUKLARI

        Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 11 Temmuz 2004'te Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük kızı Esra Erdoğan ile Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde evlendi. Çiftin önceki 3 çocuğunun ismi Ahmet Akif, Sadık Eymen, Emine Mahinur.

        .png
        .png

        ERDOĞAN'IN 8'İNCİ TORUNU

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Hamza Salih'in doğumuyla birlikte 8'inci kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı. Erdoğan'ın diğer kızı Sümeyye Erdoğan'ın 2016 yılında evlendiği Selçuk Bayraktar ile Canan Aybüke adında bir çocuğu bulunuyor. 2003 yılında Reyyan Uzuner ile ile evlenen Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da Ömer Tayyip ve Ali Tahir adlı iki oğlu, Fatıma Serra adında bir kızı bulunuyor.

        2018'de vefat eden usta fotoğrafçı Ara Güler, Erdoğan ailesini torunları Ahmet Akif ile Mahinur ile fotoğraflamıştı.
        2018'de vefat eden usta fotoğrafçı Ara Güler, Erdoğan ailesini torunları Ahmet Akif ile Mahinur ile fotoğraflamıştı.

        TWITTER'DA TEBRİK MESAJLARI

        Albayrak'ın çocuk sevincini paylaştığı Twitter mesajına kısa sürede tebrik mesajları ile yanıt verildi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Hoş geldin Hamza Salih. Rabbim salih kullarından eylesin, yolunu her daim açık tutsun" dedi.

        Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Rabbim vatana hayırlı bir evlat olarak yetişmesini nasip etsin; ismiyle müsemma kılsın. Her iki cihanda sizin ve Esra hanımın göz aydınlığı olsun inşallah Sn. Bakanım" mesajını paylaştı.

        TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun, "Sizi ve değerli eşinizi tebrik ediyorum Sayın Bakanım. Göz aydınlığı olsun, analı-babalı, ismiyle büyüsün yavrunuz" dedi.

        Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, "Sayın Bakanım sizleri ve kıymetli eşinizi tebrik ediyor, Hamza Salihimize sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum" dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa