Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Çine ilçesinde yaşayan ve sol ayağında oluşan ödem nedeniyle aylardır işe gidemeyen 25 yaşındaki Cevat Taşdemir, sağlık camiasından yardım istedi.

        Rahatsızlığına çözüm bulunamadığı için işinden ayrılmak zorunda kaldığını ve ayağının kesilmesinden korktuğunu söyleyen Taşdemir, “8 aylık iken sağ ve sol ayağımdan ameliyat oldum. İmkansızlıklar nedeniyle küçük iken tedavim tamamlanmamış. Uzun süredir ağrım yoktu. Mart ayının başında sol ayağım ağrıdı. Yaklaşım 4 aydır gitmediğim hastane kalmadı. Ayağımda ödem olduğu teşhisi konuldu. Sürekli ayağım alçıya ya da bandaja alınıyor. Bir türlü iyileşemedim. Mart ayının sonunda işimden ayrılmak zorunda kaldım” diyerek kavuşamdığı sağlığından dolayı zor durumda olduğunu söyledi.

        Ayağındaki ağrıdan dolayı geceleri uyumakta zorluk çektiğini söyleyen Taşdemir, “Yetkililerden yardım istiyorum. Ayağımı kaybetmekten korkuyorum. Çalışamaz hale geldiğim için 4 aydır işsizim. Tek isteğim ayağımın tedavi edilmesi” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa