Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Didim ilçesinde, park halindeki aracıyla hareket ettiği esnada yavru kediyi ezen sürücü, arkasına bakmadan olay yerinden ayrıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda çevredeki esnafların yaşatmaya çalıştığı yavru kedi kurtarılamazken, anne kedi ise yaralı yavrusunun etrafından ayrılmadı.

        Didim’de Bülent Ecevit Caddesi üzerinde park halindeki aracına binen sürücü, aracın altındaki kediyi fark etmeyerek ezdi. Kediyi ezdiğini gören sürücü, birkaç saniye duraksadıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Yavru kedinin çırpınışlarını gören çevredeki esnaflar, hemen kediye müdahale ederken; anne kedi ise yavrusunun başından bir an olsun bile ayrılmadı.

        Esnaflar tarafından veterinere götürülen yavru kedi, kurtarılamadı. Olay anı saniye saniye bir işyerinin güvenlik kameralarına yansırken, görüntüleri izleyen vatandaşlarda sürücüye tepki gösterdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa