Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STAT:İlçe

        HAKEMLER:Abdulbaki Ayyıldız, Birtan Yavuz, Enes Biroğlu

        NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Ömer - Baran. Hakkıcan, Özkan, Recep Efe, Furkan, Süleyman Enes (Dk. 62 Barış) (Dk. 79 Yakup Emre), Tibet (Dk. 46 Ekrem), Ali Karakaya (Dk. 38 Anıl), Ahmet, Salih

        ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Egemen - Nuri, Hakan, Serkan, Serhat, Mümin, Oğuzhan (Dk. 67 Fırat), Murat, Sarper (Dk. 70 Sabrican), Fatih, Ozan (Dk. 84 Fuat)

        GOLLER: Dk. 16 Oğuzhan, Dk. 88 (P.) Hakan, Dk. 90+3 Fatih (Zonguldak Kömürspor)

        TFF 2´nci Lig Beyaz Grup´ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, evinde Zonguldak Kömürspor´a 3-0 yenilerek kritik 3 puanı kaybetti. Konuk Zonguldak Kömürspor maçın 16´ncı dakikasında Oğuzhan´ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Müsabakada dakikalar 88´i gösterdiğinde Zonguldak ekibi penaltı kazandı. Atışı kullanan Hakan topu filelerle buluşturdu: 0-2. 90+3´üncü dakikada Fatih tabelayı 3-0 yaptı. Kalan dakikalar da iki takım da sonucu değiştiremedi ve 3 puan Zonguldak Kömürspor´un oldu. Bu sonuçla Nazilli Belediyespor üst üste ikinci yenilgisini aldı ve 19 puanda kaldı. Alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Zonguldak Kömürspor ise puanını 6 yaptı.

        DHA-Spor - Türkiye-Aydın / Nazilli - BAHATTİN ALBAYRAK

        2023-10-22 17:26:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa