Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Aydın Haberleri

Burhan CEYHANİslam KELEŞ/AYDIN, (DHA)AYDIN'ın Söke ilçesinde, Bodrumİstanbul seferini yapan 34 DSU 096 plakalı yolcu otobüsüne, koronavirüs testi pozitif çıktığı için başkasına ait HES kodu ile bindiği belirlenen Mehmet Zeki Taşdemir (19), polis ekiplerince otobüsten indirilip, hastanede karantinaya alındı. Otobüsteki 33 yolcu ise temaslı oldukları gerekçesiyle evlerinde karantinaya alınmak üzere yolculuklarına devam etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden saat 10.30'da hareket eden 34 DSU 096 plakalı yolcu otobüsüne, koronavirüs testi pozitif olan bir yolcunun bindiği ihbarı yapıldı. Bunu üzerine polis, Söke Otogarı'nda önlem aldı. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de otogarda hazır olarak bekletildi. Otobüs otogara girer, girmez durduruldu. Ekipler, yolculardan koronavirüs testi pozitif olan Mehmet Zeki Taşdemir'in başka bir kişinin ismiyle otobüse bindiğini tespit etti. Taşdemir burada yapılan ilk kontrol sonrasında, filyasyon ekipleri tarafından Germencik Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, karantina altına alındı. Otobüste bulunun 33 yolcu ise pozitifli hastayla temaslı oldukları gerekçesiyle evlerinde karantinaya alınmak üzere otobüsle İstanbul'a gönderildi. DHA-Genel Türkiye-Aydın / Söke Burhan CEYHANİslam KELEŞ

2021-08-31 19:39:06

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri