Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arda Turan: Tek kelime açıklama yapmayacağım - Öne Çıkan Haberler

        Denizbank'ta şube müdürlüğü görevini sürdürürken yüksek getirili özel fon vaadiyle dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkan Seçil Erzan’ın yargılandığı davanın müştekilerinden Arda Turan sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

         Arda Turan ile Seçil Erzan'ın tam konuşma metni!
        Arda Turan ile Seçil Erzan'ın tam konuşma metni! Haberi Görüntüle

        "LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ"

        Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan paylaşımında "Yargıya intikal etmiş bir süreç var. Adalete saygımdan dolayı konuyla ilgili tek kelime açıklama yapmadım, yapmayacağım. Benim adımla yayılan sözlere lütfen itibar etmeyiniz" ifadelerine yerdi.

        Sosyal medyada yayılan haberlerde Arda Turan'ın "Ben 600 maç oynadım. 100'ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil. Beni üzen tek şey kimsenin beni arayıp sormaması" dediği öne sürülmüştü.

        REKLAM

        7.5 MİLYON DOLAR YATIRMIŞTI

        İddia edilen fona 7.5 milyon dolar yatırdığı BDDK ve bankanın araştırmasında ortaya çıkan Arda Turan'ın sanık Seçil Erzan ile telefon görüşmesine ilişkin ses kaydı da soruşturma dosyasında yer almıştı. 7 Nisan’da yapıldığı tespit edilen görüşmede Arda Turan, Seçil Erzan'a "Seçil, bütün servetim sendeydi ya. Ya şimdi şöyle diyorum; bu diyorum, bu parayı eğer birine aldıysan bir yere verdiysen kime verdin onları söyle. Nerede benim yedi buçuk milyon dolarım" demişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa