Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, "Sağ olsunlar yanımızdakiler her hafta bizleri yalnız bırakıyor. Biz sahipsiz bir takımız. Yakın gelecekte de dağılacağız, 15 güne kadar" dedi.

        Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Darıca Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 22 berabere kaldı.

        Darıca Gençlerbirliği olarak her takıma saygı duyduklarının altını çizen Derelioğlu, Antalyaspor’u da ne gözlerinde büyüttüklerini nede küçülttüklerini söyledi.

        Maçta her pozisyonun içinde aktif olarak yer aldıklarını kaydeden Oktay Derelioğlu, “Maç 22 bitti. İki ayaklı karşılaşma. Avantajlı skoru yakaladığımıza inanıyorum. Biz Darıca Gençlerbirliği olarak çok büyük sıkıntılar çekiyoruz. Buraya nasıl geldiğimizi bir Allah bir biz biliyoruz. Bir uçakla, bir otobüsle gideceğimiz söylendi. Sağ olsunlar yanımızdakiler her hafta bizleri yalnız bırakıyor. Biz sahipsiz bir takımız. Yakın gelecekte de dağılacağız, 15 güne kadar. Darıca ve Kocaeli şehrine seslenmek istiyorum, takıma sahip çıkın iyi bir ekip ve takım var. Takımınıza sahip çıkın, bu takım yakın gelecekte olmayacak” dedi.

        Protesto açıklaması

        Maçın başında bir dakika boyunca kendi aralarında top çevirmesi sorulan Derelioğlu, “O tepkiydi, bunu daha önce lig maçlarında da yaptık. Sadece Darıca Gençlerbirliği’nde değil ülkemizde genel anlamda büyük kulüplerimizde de var. Biz kendi işimize bakıyoruz, biz emekçiyiz. Bu takımın geleceği parlak ama ışıklar biranda kararabilir” açıklamasını yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa