Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerini kapsayan Kırcami planlamasının kuzey bölümüne ait parselasyonun 17 Ağustos itibariyle askıya çıktını söyledi. Başkan Uysal; parselasyonun, askı süresi sonunda tescil için Kadastro Müdürlüğü’ne gönderileceği bilgisini paylaştı.

        Kırcami planlamasının Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Yeşilova, Kircami, Zümrütova, ve Tarım Mahalleleri’ni kapsayan güney bölümünü içeren parselasyonu noktayı koyan Muratpaşa Belediyesi; Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahalleleri’nin parselasyonunu da askıya çıktı. Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahalleleri’nin parselasyon planı, Yeşilova Mahallesi’nde bulunan Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde askıya çıkarıldı.

        ‘Milletin menfaati dışında hiçbir bir menfaat tanımayız’

        Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahalleleri’ni kapsayan ve askıya çıkarılan parselasyon planını inceleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Çok zorlu süreçler yaşadık; geceli gündüzlü çalıştık. 3040 yıldır çözülmeyen, sorun haline gelen Kırcami planlamasını tamamladık. Milletin menfaati dışında hiçbir bir menfaat tanımayız diyerek, halkın yararına; kuzeyiyle güneyiyle Kırcami planlamasını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

        Süreç nasıl işledi?

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa