Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Annesini öldürüp iki gün cesediyle yaşamış

        Sancaktepe'de 11 Eylül 'de Kemal Türker Mahallesi, Halilbey Sokak'ta 3 katlı binanın giriş katından kötü kokular gelmesi üzerine harekete geçen polis içeri girdiğinde bir kadın cesedi ile karşılaştı. Cesedin aynı evde oturan ve kendisinden iki gündür haber alınamayan 57 yaşındaki Naciye Torunoğlu'na ait olduğu tespit edildi.

        POLİS OĞLUNU ARIYORDU

        Polis yaptığı inceleme sonucu başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edilirken, cinayet şüphelisi olarak oğlu Cihan T. aranmaya başlandı. Yapılan çalışmalar sonucu Cihan T. önceki gün akşam saatlerinde polis tarafından yakalandı. Polis Cihan T.'nin arkadaşı olduğu öğrenilen Ferdi Ş.'yi de cinayet olayıyla ilgili gözaltına aldı.

        REKLAM

        CESETLE BERABER 2 GÜN YAŞAMIŞ

        Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin annesini öldürdükten sonra onunla birlikte iki gün aynı evde yaşadığı tespit edildi. Şüphelinin annesinin üzerine bir battaniye örttüğü, koku olmaması için evdeki vantilatörü çalıştırdığı öğrenildi. Şüpheli Cihan T.'nin ayrıca cesedi buzdolabına da sokarak saklamaya çalıştığı öğrenildi.

        BANKADAKİ HESABIN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞMIŞ

        Öte yandan şüphelinin olaydan sonra annesine ait banka şubesinde bulunan 40 bin lirayı çekmek için, bir kız arkadaşından yardım istediği, annesi gibi bankayı aratarak hesap şifresini öğrenmeye çalıştığı öğrenildi. Şüpheli işlemleri bittikten sonra adliyeye sevk edildi.

        "BEN ANNEMİ ÖLDÜRMEDİM" DİYE BAĞIRDI

        Şüpheli adliye ye götürülürken "Ben annemi öldürecek kadar şerefsiz değilim" diye bağırdı. Cihan T. ile birlikte gözaltına alınan diğer şüpheli Ferdi Ş.'de adliyeye gönderildi.

        TUTUKLANDI

        Sancaktepe Kemal Türker Mahallesi'nde geçtiğimiz Salı günü Cihan T. (27), annesi Naciye T.’yi (57) kafasına sert bir cisimle vurarak öldürmüştü. Olaydan 2 gün sonra Cihan T. ve arkadaşı Ferdi Ş. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 zanlı, Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi. Şüpheliler, savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

        “ANNEM ARKADAŞLARIMIN EVE GELMESİNİ İSTEMİYORDU”

        Cihan T., mahkemedeki ifadesinde arkadaşıyla birlikte uyuşturucu madde satın alıp eve geldiklerini söyleyerek, “Annem pazardaydı. Cumartesi akşam saat 22.00’ye kadar oturduk. Ondan sonra anneme yardım edelim dedik. Kapıya çıktık, annem malzemeleri taşımıştı. Annemle tartıştık, arkadaşımla görüşmemi istemiyordu. Uyuşturucu yüzünden tedavi gördüm. Pazar sabahı annemle kahvaltı yaptık, kapının önünde arkadaşım Ferdi, ‘Cihan abi’ diye bağırmaya başladı. Bana uyuşturucu madde getirdi, ben kullanmayı bıraktığımı söyledim. Israr edince eve geçip kullandık. Kullandıktan 15 dakika sonra benim vücut dengem bozulmaya başladı. Annem eve arkadaşlarımın gelmesini istemiyordu” dedi.

        “ANNEMİ ÇOK SEVİYORDUM, ÜZGÜNÜM”

        Bir süre sonra uyuşturucunun etkisiyle bayıldığını söyleyen şüpheli, “Kendime geldiğimde odadan çıkıp eve baktım, Ferdi’nin evden ayrılmış olduğunu fark ettim. Kapıyı açtığımda annemin yerde yattığını gördüm. O anda tepki veremedim. Ben odaya geçtiğimde annem ölmüştü. Kimin öldürdüğünü bilmiyorum. Kendim yaptım ya da yapmadım diyemem. Uyuşturucu etkisinde olduğum için kesin konuşamıyorum. Çok üzgünüm, ben annemi çok seviyordum” diye konuştu.

        ARKADAŞI SUÇLAMALARI REDDETTİ

        Arkadaşı Ferdi Ş. ise, Cihan T. ile birlikte uyuşturucu madde satın alıp kullandıklarını söyleyerek, “Annesinin öldüğünü bilmiyorum. Olay anını hatırlamıyorum. Evden birlikte ayrıldık. Suçu ben işlemedim, ben bir insana kıyamam” diyerek suçlamaları kabul etmedi.

        Mahkeme, Cihan T. ve Ferdi Ş.’yi “kasten öldürme” suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa