Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediyesi tarafından sosyal yardım alan ailelerin çocukları, öksüz ve yetim çocuklara yönelik ücretsiz sünnet için kayıtları yapılıyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal yardım alan aileler ile öksüz ve yetim çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, 24-25 Temmuz'da başvularını, belediyenin "0 312 551 97 41" numaralı telefonundan ya da Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı'ndan yapabilecek.

        Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının, öksüz ve yetim çocukların en mutlu günlerinde yanlarında olmaya, onlara destek vermeye devam ettiklerini belirtti.

        İhtiyaç sahibi ailelerin Pursaklar Belediyesine başvurarak ücretsiz olarak çocuklarını sünnet ettirebileceklerini aktaran Çetin, "Sünnet olacak çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aileleri, inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa