Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuştepe Çocuk Korosu'nun, Darülaceze'de verdiği konseri paylaştı.

        Yerlikaya, sosyal medya hesabından, "Roman çocuklarımızın enerjileri ve müzik yetenekleri, Darülaceze'deki kıymetli büyüklerimizle buluştu." başlığıyla yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, "Gençlerle Geleceğe Bir Adım" projesi kapsamında 11-14 yaş arasındaki Kuştepeli çocuk ve gençlere, müzik ve koro çalışması eğitimi verildiğini belirtti.

        Eğitimler sonucunda oluşturulan Kuştepe Çocuk Korosu'nun, Darülaceze sakinlerine konser verdiğini aktaran Yerlikaya, paylaşımında konsere ilişkin görüntüye de yer verdi.

        Bakan Yerlikaya, "Ortaya Yeşilçam filmlerini hatırlatan bu güzel anlar çıktı. Bu projede emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. Darülaceze'deki büyüklerimin ellerinden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa