Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Ukrayna'daki Rus savaş esirleri ile Rusya'da tutulan Ukraynalı savaş esirlerinin aileleriyle görüştü.

        Kamu Denetçiliği Kurumundan yapılan açıklamaya göre, Malkoç, Ukrayna programı kapsamında savaş esirleri ve esir aileleriyle bir araya geldi, çeşitli temaslarda bulundu.

        İlk olarak Rus esirlerin tutulduğu kampları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Malkoç, esirlerin taleplerini dinledi, Müslüman esirlerin gelecek Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

        Daha sonra Rusya'da tutulan Ukraynalı savaş esirlerinin aileleriyle bir araya gelen Malkoç, Rus ombudsmanı ve yetkililerine iletmek üzere ailelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

        Malkoç, ayrıca, UNICEF Ukrayna Ofisi yetkilileriyle Çocuk Hakları Koruma Merkezi'ni ziyaret etti, Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubarov ve diğer meclis üyeleriyle de bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa