Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Süper Lig'de 18 puanla 5. sırada yer alan Kasımpaşa'da gözler bu akşam Galatasaray ile deplasmanda oynanacak zorlu maça çevrildi. Lacivert-beyazlıların yakın dönem tarihine damga vuran oyunculardan olan Haris Hajradinovic, zorlu müsabaka öncesinde Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

Read more!

Kasımpaşa'ya geliş sürecine değinen ve transferinin perde arkasını anlatan 29 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'yi her zaman seviyordum. Geniş bir aileye sahibim, Bosna'da yaşıyorlar, Kuzey Makedonya'da yaşayanlar var. Ailem buraya geldiğimde yardımcı oldu. O yüzden adaptasyon süreci kısa sürdü. Babam, annem, abilerim geliyorlar. Saraybosna buradan uçakla 1,5 saat, çok uzun bir süre değil. Beni Mustafa Denizli istemişti. Transfer çok kısa sürede oldu. Kasımpaşa beni çok istemişti. Ben de gelmek istedim. İş çok kolay bitti bence" dedi.

"KASIMPAŞA'NIN TESİSLERİ AVRUPA ÇAPINDA"

Türkiye'deki ilk günlerine dair detaylar da veren Hajradinovic, Kasımpaşa'nın tesislerine hayran kaldığının altını çizerek şunları söyledi:

"İlk gün buraya geldim, çok memnun oldum. Çünkü tesise baktım, tesisleri hiç böyle beklemiyordum. Türkiye'de çok iyi statlar, tesisler, oyuncular var biliyordum ama böylesini hiç beklemiyordum. Kasımpaşa'nın tesisi, en iyiler arasında. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'nın en iyi tesisleri arasında. Geldiğim ilk günden bu yana çok memnunum, devam etmek istiyorum"

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ