Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

THY EuroLeague’in 30’uncu haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Barcelona’yı 88-74 mağlup etti. Bu mücadelenin ardından Fenerbahçe Beko, 19 galibiyete ulaşırken; Barcelona 10’uncu mağlubiyetini yaşadı. Karşılaşmanın en skorer isimleri ise 18’er sayı kaydeden Scottie Wilbekin ve Dario Brizuela oldu.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe Beko; Tyler Dorsey, Nick Calathes, Nigel Hayes-Davis, Dyshawn Pierre ve Johnathan Motley ilk 5’iyle başladı. Deplasman ekibinin ilk 5’i ise Tomas Satoransky, Nicolas Laprovittola, Nikola Kalinic, Jabari Parker ve Jan Vesely’den oluştu.

Mücadeleye Dorsey ve Hayes-Davis’in basketleriyle başlayan Fenerbahçe, ilk 2 dakikayı 5-0 önde geçti. Sarı-lacivertli ekip, Motley’nin bulduğu üst üste iki basket ile periyodun sonuna 4.42 kala skoru 11-4’e getirdi. Etkili oyununu Guduric ve Hayes-Davis’in başarılı atışlarıyla sürdüren Fenerbahçe, 2.22 kala farkı 13 sayıya çıkardı: 19-6. İlk periyot sarı-lacivertli ekibin 23-11 üstünlüğüyle sona erdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ