Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Amasya'ya gelişinin 105. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'nın Taşova ilçesinde Gençlik Şöleni düzenlendi.

        İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından Millet Bahçesi konser alanında düzenlenen etkinlikte dernek başkanı Kasım Alper Özdemir, yaptığı konuşmada, iki bayramı bir arada kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

        Hep birlikte umudu, sevgiyi, aşkı, inancı ve bütün güzellikleri birlikte yaşadıklarını belirten Özdemir, "Suriye'ye, Filistin'e, Orta Doğu'ya bakıyorum ve ülkemin ne kadar güzel olduğunu, demokrasiye ve Cumhuriyete nasıl sahip çıktığını ve önemsediğini görüyorum. Mustafa Kemal Atatürk bağımsızlık ateşini yaktığı Amasya’da 'Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' diyerek Türk milletine ne kadar güvendiğini göstermiştir. Atatürk'ün ne kadar önemli kurucu lider olduğunu anlıyor ve Allah'a şükrediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

        Heisenband Grubu ve Seren Uzun konseri ile sona eren programa Belediye Başkanı Ömer Özalp ile vatandaşlar katıldı.

        ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa