Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Altınordu’dan Medine’ye katlayıp gitti - Futbol Haberleri

        SUUDİ ARABİSTAN’A

        Altınordu’da sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalan ve yönetimin teklifini kabul etmeyen golcü Mirkan Aydın, yeni sezon öncesi Suudi Arabistan’ın Ohod Al-Medina kulübüne transfer oldu. Kırmızı-lacivertli formayla 13 gol atarak dikkat çeken Mirkan’ın yeni kulübüyle 2 yıllık anlaşma yaptığı, ilk sezon 400 bin dolar, ikinci yıl ise 530 bin dolar yıllık ücret alacağı öğrenildi.

        EROĞLU’NU ARADI

        Altınordu’nun geçen sezon Almanya 3’üncü Lig ekibi Preussen Münster’den transfer ettiği 30 yaşındaki futbolcu transferi sonrası Altınordu’ya teşekkür etti. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nu arayan Mirkan, “Altınordu’ya gelmesem bu çıkışı yakalayamazdım. Sayenizde çok iyi ücretle transfer oldum. Altınordu kariyerime değer kattı” yorumunu yaptı.

        REKLAM

        Geçen sezon Altınordu formasıyla 13 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Mirkan Aydın, İzmir’e bir gün tekrar geri dönmek istediğini söyledi.

        Şevki Çınar A.Ordu’da

        Atınordu, Denizlispor’dan ayrılan kanat oyuncusu Şevki Çınar’ı kadrosuna kattı. Geçen sezon Kastamonu’da 12 maçta kiralık olarak görev yapan 22 yaşındaki oyuncu için bir miktar bonservis ödeneceği öğrenildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa