Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'da dün parkta tartıştığı Abdurrahman U.'yu (18) sağ göğüs ve kalçasından bıçaklayan V.D. (53), adliyeye sevk edildi. Ameliyat edilen Abdurrahman U.'nun hastanedeki tedavisi sürüyor.

        Olay, dün saat 20.00 sıralarında Kalanlar Mahallesi Kılıçaslan Parkı'nda meydana geldi. V.D. ile Abdurrahman U. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında V.D., Abdurrahman U.'yu sağ göğüs ve kalçasından bıçakladı. Abdurrahman U. kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı görüp gelen bekçiler ise V.D.'yi yakaladı. Abdurrahman U., çağırılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Abdurrahman U.'nun yapılan ameliyatın ardından tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        Üzerinde bir miktar uyuşturucu çıkan, emniyette susma hakkını kullandığı öğrenilen V.D., adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa