Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

SHOW TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı 'Aile’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizide Tatlıtuğ ile Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Read more!

'Aile'de 'Ceylan Soykan' karakterine hayat veren İpek Çiçek, Habertürk'ten Şevval Yılmaz Kula'ya konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Çiçek, oyuncu olma hikâyesini, diziye dâhil olma sürecini ve canlandırdığı karakteri anlattı.

Read more!

"Ben diziye ilk dâhil olan kişilerden biriyim ve o dönem böyle bir kadroyla bir araya geleceğimi bilmiyordum. Şimdi düşünüyorum da nereden baksam doğru bir tercih olmuş" diyen İpek Çiçek, "Biz üretirken iyi olduğuna inanıyoruz, işimizi beğeniyoruz ve nitekim izleyici de böyle düşünüyor. 'Maşallah' diyelim" şeklinde konuştu.

Read more!
"OYUNCULUK BİR YERDEN SONRA HEP HAYATIMDA OLDU"

* SHOW TV’de ekrana gelen, yılın iddialı yapımı 'Aile' dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyorsun. İpek Çiçek kimdir, biraz kendinden bahseder misin? Yolculuğun oyunculuğa nasıl evrildi?

Selam, İpek ben. Aslında oyuncu olmak çocukluk hayalim falan değildi, biraz yolda belli oldu. Lisede tanıştım tiyatroyla. Üniversitede bambaşka bir bölüm okuyordum ama oyunculuk keyif aldığım bir şeydi, bu yüzden devam ettim. Boğaziçi Üniversitesi’nde tiyatro yapıyordum. Sonra bazı atölyelere katıldım. Baktım ki bir yerden sonra oyunculuk hep hayatımda, hatta işim olmuş... Sonrasında Bilgi Üniversitesi’nde Sahne ve Gösteri Sanatları okumaya başladım. Aslında hep iş konusunda biraz şanslı oldum. Bu beni daha da motive etti. Yunanistan’da yayınlanan 'Bridge' dizisini çekerken Atina’da çok güzel günler geçirdim. 'Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda güzel bir evrene dahil oldum. Şimdi 'Aile' dizisiyle çok çok iyi bir kadroyla çalışıyorum. Yakında içinde yer almaktan çok mutlu olduğum 'Aktris' dizisi de yayına girecek. Yolculuğum böyle devam ediyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ