Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Afili Aşk neden yok? yeni bölüm ne zaman?

        Her sene yeni yıl zamanı dizilerin yeni bölümleri bir süre yayınlanmıyor. TRT 1 dizileri hariç diğer kanallarda yayınlanan dizilerin yeni bölümleri bir süreliğine ekranlara gelmeyecek. Bu akşam yayınlanacak olan Afili Aşk'ta bu dizilerin arasında yer alıyor.

        AFİLİ AŞK 29.YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Afili Aşk'ın bu akşam yayınlanmayan 29. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yayıncı kuruluştan resmi bir açıklama gelmedi.

        DİZİLER NEDEN YOK?

        Diziler yeni yılda yapılan reklam sözleşmeleri nedeniyle yayınlanmıyor. Yarında itibaren TRT 1 dizileri hariç diğer kanallarda yayınlanan dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmayacağı ilan edildi.

        REKLAM

        DİZİLER KAÇ HAFTA YOK?

        Dizilerin kaç hafta yayınlanmayacağıyla ilgili, yayıncı kuruluşlardan resmi bir açıklama yapılmadı. Dizilerin şimdilik sadece bu hafta olmadığını söyleyebiliriz. Önümüzdeki hafta bir değişiklik olursa ayrıntılar haberlerimizde olacak.

        AFİLİ AŞK 29. BÖLÜM ÖZET

        Ayşe, baba ocağına geri dönüyor, Kerem divane oluyor!

        Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem'in aileleri arasında büyük bir kriz çıkıyor. Geçmişte yaşananların ortaya çıkmasıyla Rıza, artık Yiğiter'lerle görüşmeme kararı alıyor. Bu karar üzerine eve dönen Ayşe, Kerem'in kılıktan kılığa girmesine neden oluyor. Ayşe'yi görebilmek için her yolu deneyen Kerem, bu defa Volkan'ı da yanına alarak herkesi şaşırtan bir hamle yapıyor.

        8 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI

        20:00 Kocan Kadar Konuş

        22:15 Afili Aşk (Tekrar)

        01:15 Kocan Kadar Konuş

        Haberi Hazırlayan: Ece Eşsiz

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa