Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Adıyaman Haberleri

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN'DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

AHMET ARSLANTAŞ

ADIYAMAN (İHA) - TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, yayımladığı Engelliler Haftası mesajında, engelli vatandaşların geleceğe güven ve umutla bakabilmesinin sağlanması gerektiğini söyledi.

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, engelli vatandaşların haklarını temin etmek ve korumanın yanında, her türlü hukuki altyapısı hazır bulunan faaliyetlerle onların geleceğe güven ve umutla bakabilmelerini sağlamanın büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Aydın, "Engelli kardeşlerimiz için yasama alanında yapılan kanuni altyapı çalılşmalarıyla beraber, sağlık, eğitim, iyileştirme, istihdam, bakım ve sosyal güvenliğine ilişkin sorunlarının çözümü için son yıllarda icra edilenler ciddi mesafe alınmasını sağlamıştır.

Bunları hepsini bir bütün olarak düşündüğümüzde, insan onuruna yakışır bir şekilde, karşı karşıya bulundukları riskleri en aza indirmek, ülkeleri için katma değer yaratan bireyler olan engelli vatandaşlarımız için özellikle son yıllarda yapılan çalışmalar en önemli vazifelerimizin başında gelmiştir.

Böyle bir günde, tekrar herkesi bu konuda hassas olmaya, gayret göstermeye davet ediyor, Bu vesileyle değerli engelli kardeşlerimin Dünya Engelliler Haftası'nı kutluyor, gelecek günlerin sizlere ve tüm sevdiklerinize başarı, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

(AHM)

10.05.2016 16:09:16 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri