Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer ile birlikte mezun olduğu Sakine Gariboğlu İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

        Bünül, burada yaptığı açıklamada, "Ailelerimizi ve yavrularımızı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum. Bu ülkenin yarınları öğrencilerimiz. İnanıyorum ki milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişecektir. İnsan, mukaddesatı olandır. Mukaddesatımızı ve bizi biz yapan değerlerimizi kıymetli evlatlarımız koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara çocuklarımız taşıyacaktır. Öğrencilik uzun bir maratondur. Karnelerdeki notlar aynı zamanda biz anne ve babaların hatta bu yavrularımızın çevresinde bulunan örnek aldıkları tüm büyüklerinin de notlarıdır. Bizler yavrularımıza iyi örnek olmalıyız. Önemli olan doğru bireylerin yetişmesine vesile olmamızdır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa