Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, kavga ettiği kişiyi tabancayla vurarak yaralayan zanlı tutuklandı.

        Gürselpaşa Mahallesi Abidin Dino Bulvarı'nda dün kavga ettiği pastane sahibi Servet K’yi tabancayla vurarak yaralayan ve iş yeri çalışanları tarafından darbedilen Mertcan I’nın (26) hastanedeki tedavisi tamamlandı.

        Taburcu edilen Mertcan I, polis ekiplerince gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

        Tabancayla vurularak yaralanan Servet K’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

        Bu arada, motosikletli kurye olduğu belirtilen şüpheli Mertcan I. ile pastanede görevli bir motosikletli kurye arasında tartışma çıktığı, pastane sahibi Servet K. ve çalışanlarının olaya müdahale ettiği, buradan ayrılan Mertcan I'nın daha sonra olay yerine dönüp Servet K'yi tabancayla vurduğu bildirildi.

        Yaşanan tartışma, esnafın silahla vurulması ve saldırganın iş yeri çalışanları tarafından darbedilmesi güvenlik kamerasınca ve vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

        Saldırı sırasında, aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı müşterilerin panik yaşadığı ve korunmak için araçların arkasına gizlendiği görüldü.

        - Olay

        Gürselpaşa Mahallesi Abidin Dino Bulvarı'nda dün çıkan kavgada pastane sahibi Servet K. tabancayla vurularak, şüpheli Mertcan I. da darp sonucu yaralanmıştı.

        Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılmıştı.

        Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede çok sayıda boş kovan bulmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa