Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da şoke eden olay! 2 kadın ve 1 çocuk 17 daireyi soydu! - En son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde 17 ayrı apartman dairesinden yaklaşık 2 milyon TL değerinde ziynet eşyası, elektronik eşya ve para çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

        ÇELİK KAPIYI ZORLAYIP EVE GİRDİLER

        DHA'da yer alan habere göre ekipler, Osmaniye´den gelen 2 kadın ile bir kız çocuğunun, evlere çelik kapılarını zorlayarak girdiğini tespit etti.

        KAMERA GÖRÜNTÜSÜNDEN TESPİT EDİLDİLER

        Olayların yaşandığı apartmandaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Elvan Ç. (20), Nazar G. (20) ve kız çocuğu B.Ç. (13) olduğunu belirledi.

        REKLAM

        GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNÜ BİLE ÇALDILAR

        Hırsızlık için yüzlerini başörtüsü ile gizleyen şüpheliler, hırsızlık yaptığı bazı apartmanlara girip çıkarken güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerden, şüphelilerin 1 Ekim´de, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi´ndeki bir apartmanın 13´üncü katındaki Mustafa B.´nin evinden 50 bin liralık ziynet eşyası çaldığı tespit edildi.

        Aynı şüphelilerin, 11 Ekim´de ise Önder B.´nin, Pınar Mahallesi´ndeki evinden de 50 bin lira değerindeki 2 cep telefonu, 2 saat ve 2 güneş gözlüğü çaldığı saptandı.

        SUÇLAMALARI REDDETTİLER

        Bu tespitler üzerine harekete geçen ekipler, şüphelileri Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi´nde sokakta yürürken yakaladı. Emniyete götürülen şüpheliler, sorgularında, hırsızlık yapmadıklarını, güvenlik kamerası görüntülerindeki kişilerin kendileri olmadığını öne sürdü.

        3'Ü DE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çaldıkları eşyalar bulunamadı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Elvan Ç., Nazar G. ile B.Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa