Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 5 kez ateş edip kaçtı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde anlaşmazlık yaşadığı eşi Bahar Kanyılmaz'ı (22) konuşmak için evinin önüne çağıran Tarık Kanyılmaz (25), çıkan tartışma sırasında tabanca ile vurdu.

        Başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, olaydan sonra kaçan şüpheli Tarık Kanyılmaz Subaşı köyünde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı. T.K.'nın Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

        BOŞANMA TARTIŞMASI

        Olay, saat 16.00 sıralarında ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Tarık Kanyılmaz, anlaşmazlık yaşadığı eşi Bahar Kanyılmaz'ın oturduğu evin önüne gelerek konuşmak için binanın önüne çağırdı.

        REKLAM

        Aşağıda buluşan ve konuşmak için daha tenha olan binanın yan tarafına geçen çift bir süre sonra tartışmaya başladı.

        5 KEZ ATEŞLEDİ, KAÇTI

        Genç kadının boşanmak istediğini söylemesi üzerine Tarık Kanyılmaz, bir anda belindeki tabancısını çıkararak genç kadına kurşun yağdırıp olay yerinden kaçtı. 5 kez ateşlenen tabancadan çıkan kurşunların başına isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan ve aşağı inen Bahar Kanyılmaz'ın kız kardeşi durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

        Kısa sürede adrese çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Bahar Kanyılmaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

        REKLAM

        Eşini kurşun yağdırıp, olay yerinden kaçan Tarık Kanyılmaz'ın yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Ayrıca, Bahar Kanyılmaz´ın olay anında sinir krizi geçiren yakınları ise Tarık Kanyılmaz'ın bırakıp kaçtığı otomobiline zarar verdi.

        YAKALANDI

        Olaydan sonra kayıplara karışan Tarık Kanyılmaz, Subaşı köyünde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        *Haberin görseli DHA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa