Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 4N1K Ela Öğretmen kimdir? Zeynep Özder kimdir, kaç yaşında?

        4N1K dizisi bu akşam ekranlara gelecek. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide en çok merak edilen isimlerden birisi de Zeynep Özder... Özder, dizide Ela Öğretmen karakterine hayat verecek. Peki, Zeynep Özder kimdir? Zeynep Özder kaç yaşında? İşte Zeynep Özder'in hayat hikayesi...

        ZEYNEP ÖZDER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        15 Ağustos 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelen Özder 7 yaşında piyano dersleri almaya başladı ve müziğe olan ilgisi de bu şekilde başlamış oldu. Lise’yi Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyan Özder, çello eğitimine de bu okulda başladı. Lise eğitimi sırasında Ankara TOBAV’da tiyatro kurslarına katıldı. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik Ve Sahne Sanatlari Fakültesi’nde tamamladı, daha sonra Gazi Üniversitesi Müzik bölümü’nde yüksek lisans’ını bitirdi. Bu süreçte Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Gazi Üniversitesi Akademik Oda orkestrası ile çeşitli konserlerde görev aldı.

        REKLAM

        2009 yılında İstanbul’a gelerek oyunculuğa başladı. Bu zaman zarfında New York’ta Stella Adler Studio Of Acting’de oyunculuk eğitimi aldı, daha sonra İstanbul’da İpek Bilgin ve Çetin Sarıkartal gibi önemli isimler ile oyunculuk çalıştı. Oyunculuk kariyeri ile müzik hayatını bir arada sürdüren Özder, 2012 yılında Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü’nde Doktora programına başladı, ayrıca Tekfen Filarmoni Orkestrası ile konserlere katıldı. 2015 yılında Craft Oyunculuk Atölyesi’nde 2 yıl boyunca Çağ Çalışkur ile oyunculuk çalıştı.

        Çeşitli TV dizileri ve sinema filmleri’nde yer aldı. Şu sıralar oyunculuk serüvenine 4N1K isimli dizi projesiyle devam ediyor.

        Zeynep Özder'in Oynadığı Diziler

        4N1K İlk Aşk / Ela / 2018

        Payitaht / Fatma Pesend Hn. / 2017

        Eve Dönüş / Pınar / 2015-16

        İntikam / Aslı / 2013-14

        Koyu Kırmızı / Mercan / 2012

        Samanyolu / Eda / 2009

        Adanalı / Maya / 2008

        Zeynep Özder'in Oynadığı Filmler

        Sonsuz Aşk / Berrin / 2017

        Sen Kimsin? / Pelin / 2012

        Bir Avuç Deniz / Dilek / 2010

        ELA ÖĞRETMEN KİMDİR?

        Ali’nin öz annesi, Tekin’in eski eşi. Ali’nin bundan haberi yok. Arslaner kolejinin rehber hocası. Bu okula gelmek, oğluna en azından bir nebze yakın olabilmek için epeyce uğraşmış. Karşısındakine bakmıyor, tomografisini çekiyor sanki. Ondan bir şey saklamak epey güç. Ayrıca okulun disiplin kurulunda da baskın, sözü muteber öğretmen. Öğrencilerin, imdat çekici, yaşam destek ünitesi bir yerde. Hani herkesin bir hocası vardır ya ömründe, “çok sağlam hocaydı” diye andığı, işte Ela o hoca. Geçmişindeki bir sırdan ötürü, oğluna gerçek kimliğini açıklayamıyor.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa