Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 24 Eylül Hangi Burç? 24 Eylül Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Burçlar kişilerin olaylara karşı takındığı tavrını, hayatı nasıl anlamlandırdığını ve yaşam enerjisini kullanım biçimini gösterir. Siz de burcunuzun özelliklerini öğrenerek kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz.

        24 Eylül Hangi Burç?

        24 Eylül tarihinde doğan kişiler Terazi burcu olarak dünyaya gözlerini açar.

        24 Eylül Burcu Ne?

        24 Eylül tarihinde doğup burcunu bilmeyen kişiler araştırmaları sırasında 24 Eylül burcu ne şeklinde araştırma yapmaktadır. 24 Eylül ve 23 Ekim tarihi arasında doğan kişiler Terazi burcudur.

        24 Eylül Burcu Özellikleri

        24 Eylül burcu özellikleri arasında pozitif olma özelliği yer alır. 24 Eylül tarihinde doğan kişi hava grubuna dahil olan Terazi burcudur. Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs’tür. Sevdiği renkler pastel tonları olarak karşımıza çıkar.

        REKLAM

        Terazi burcunun şanslı sayısı 6 olup şanslı günü Cuma’dır. Terazi burcunun en belirgin özelliği kararsız olmasıdır. Yetenekleri arasında dengeli ve ölçülü olmak yer alır. Saygın ve zarif bir kişilikleri vardır.

        24 Eylül Burcu Erkeği

        24 Eylül burcu erkeği: öğüt vermeyi seven kişiliğe sahiptir. Onunla birlikte olduğunuzda sizi dinler ve ardından size yardımcı olmak için tüm seçeneklerini değerlendirir. Terazi burcu erkeği mantıklıdır. Karşısındaki kişiyi mantığı ile etkisi altına alır. İkna kabiliyeti çok iyidir.

        Terazi burcu erkekleri yalanı asla sevmez. İnançlarına saygı duymak zorunda olduğunuzu düşünürler. Her zaman anlaşılmak ister ve eğer anlaşılmadığını düşünürse çok üzülür. Para harcama konusunda tutumlu değildir. Arkadaşlarını ağırlarken elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Nezih ortamlarda bulunmaktan her zaman hoşlanır.

        24 Eylül Burcu Kadını

        24 Eylül burcu kadını: tartışmayı seven özellikleri vardır. Onunla tartışmaya girmekten çekinmelisiniz çünkü tartışmanız uzayabilir. Terazi burcu kadını büyük bir zevkle sizinle tartışmayı sürdürebilir. Terazi burcu kadını her daim haklıdır. Adil ve eşit olmayı savunur. Nezaket ve ince davranışı bırakmadan nerede nasıl davranacağını bilerek hareket eder.

        REKLAM

        24 Eylül burcu olan Terazi burcu kadını hayatını güzel ve zevk içinde yaşamak ister. Giyim kuşamına özen gösterir; her zaman bakımlı ve özenli olur. Duygusal olarak karmaşık bir yapıya sahiptir. Eğer özlemleri var ve bunu karşılayamıyorsa kaprisli davranabilir. Terazi burcu kadını iş ve özel hayatında romantik ve duygusaldır. Yalnız kalmaktan korkarlar ve yalnız kalmak istemezler.

        24 Eylül Burcu Yorumu

        24 Eylül burcu yorumu: kararsız yapılarıyla dikkat çekerler. İlişkilerinden kendilerini ortaya koymaktan çekinirler bu durumda ilişkilerinde sorun yaşamalarına sebep olabilir. Fakat cazibeli olmaları ilişkilerini heyecan katar. Terazi burcu zariflik ve şıklıktan yanadır. Venüs etkisiyle uyum sağlamayı severler. Dahil oldukları her ortamda dikkat çeken kişilerdir. Hayatlarında her zaman adaleti savunurlar.

        24 Eylül Yükseleni Nedir?

        Yükselen burcunu merak edeler 24 Eylül yükseleni nedir şeklinde araştırma yapar. Yükselen burcu öğrenmek için doğum saatinizi bilmeniz gerekir. Sadece doğum tarihi ile yükselen burcunuzu öğrenemezsiniz.

        24 Eylül'de Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

        24 Eylül'de doğan Türk ünlüler ve futbolcular: Yalçın Boratap, Cengiz Şahin; Gürhan Gürsoy…

        24 Eylül'de Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

        24 Eylül'de doğan yabancı ünlüler ve futbolcular: Leah Dizon, Pedro Almodovar; Yuki Omoto, Tosin Adarabioyo…

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa