Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ta kestiği kurbanın kemik kıymığı eline batan ve rahatsızlanan bir kişi, "şarbon" şüphesiyle tedavi altına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da kurban kesen A.Y'nin (47), eline kemik kıymığı battı. Zonguldak'a dönen A.Y, bir süre sonra rahatsızlanarak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne başvurdu. Şarbon şüphesiyle tedavi altına alınan A.Y.’den ve kurban etinden alınan numuneler Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi'ne gönderildi. Tedavi altına alınan A.Y'nin gönderilen numunelerinin sonuçlarının beklendiği öğrenildi. Konu ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri konuya ilişkin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa