Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ankara’da kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Zeynep Erdoğan, tartıştığı eşi Mehmet Erdoğan tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

İHA'nın haberine göre, olay sonrası eşinin arabasıyla kaçan Mehmet Erdoğan, polis tarafından yakalanmıştı. Daha önce dolandırıcılık suçundan cezaevine giren ve eşiyle sosyal medya hesabından tanıştığını söyleyen zanlı, savcılığa verdiği ifadesinde daha önce cezaevine girdiğini eşinin öğrenmesi üzerine aralarının bozulduğunu söyledi.

İFADESİ KAN DONDURDU

Son dönemde eşiyle arasının bozuk olduğunu ve sürekli tartıştıklarını ifade eden Mehmet Erdoğan, “İlk eşimden boşandıktan sonra Ankara’da kardeşimle kurduğum iş yerini işler iyi gitmeyince kapatmak zorunda kaldık. 2017 yılında dolandırıcılık suçundan cezaevine girdim. 2020 yılının nisan ayında Covid-19 salgını nedeniyle cezaevinden çıktım. Yaklaşık bir ay sonra bir arkadaşlık sitesinde Zeynep Erdoğan ile tanıştık. Kendisi bana ilk önce hemşire olduğunu söyledi, ben de elektronik işiyle uğraştığımı söyledim. Bir süre birlikte yaşadıktan sonra Zeynep bana iş kurmam için para verdi. 14 Ağustos 2020’de de resmi olarak evlenerek, olayın yaşandığı evde Zeynep’in ilk eşinden olan çocuklarıyla birlikte yaşamaya başladık.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ