Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Zerrin Özer'in son sağlık durumu: Hastaneden ilk fotoğraf! - Magazin haberleri

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Köpeği 'Hurma'yı kaybettikten sonra bir hayli zor zamanlar geçiren şarkıcı Zerrin Özer, hastanelik oldu.

        Cumartesi akşamı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özer'in, acil müdahale sonrası sedye ile özel bir odaya alındığı görüldü.

        MENAJERİ KONUŞTU

        İlaç alıp, intihar girişiminde bulunduğuna yönelik çıkan haberler sonrası ünlü şarkıcının menajeri Haluk Şentürk, "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar girişimi gerçek değil." açıklamasını yaptı.

        REKLAM

        "İNTİHAR OLAYI"

        Zerrin Özer'e kırmızı alanda müdahale edildiği sırada, Özer'i hastaneye getiren bir yakınının polis memuruna, "10-15 tane ilaç içti. İntihar olayı, içtiği ilaçlar kalbiyle alakalı bir sorun yaratmış. Kardiyoloji doktoru bekliyoruz." dediği duyuldu.

        GAZETECİLERE MÜDAHALE

        Güvenlik görevlileri, Özer'in kırmızı alandan çıkarılıp, odaya götürüldüğü sırada telefon ile görüntü almak isteyen muhabirleri engelledi. Güvenlik görevlileri, çekilen fotoğrafların silinmesini istedi.

        Yaşanan olaylar sonrası polis memurları hastaneye gelerek, durumu kontrol altına aldı.

        "ALLAH'IM NASIL BİR ACIDIR BU!"

        Sanatçı, 4 gün önce köpeği 'Hurma'nın vefatıyla sarsılmıştı. Acı haberi Instagram hesabından duyuran ve üzüntüsünü ifade eden Özer, "Çok sevdiğim oğlum, her şeyim Hurma'mı kaybettim. Allah'ım nasıl acıdır bu! Lütfen bu resmi görürseniz bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim." demişti.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa