Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’i bir uçtan diğer uca didik didik ettiklerini ve hizmet götürdüklerini belirterek, "Mersin kazan biz kepçe, dağıyla, taşıyla, ovasıyla her tarafını didik didik ettik. Eksiklerini gidermeye çalıştık. Bu kadar ihmal edilmiş kentin eksiklerini birden bitirme imkanımız yok" dedi.

        Kocamaz, 4. hizmet yılı, tanıtım ve bilgilendirme toplantıları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor Mersin’in tüm ilçelerinde 4 yılın hizmet tanıtımları maratonuna devam eden Başkan Kocamaz, Çamlıyayla, Tarsus ve Erdemli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

        “Biz bu ülkede birliğin, dirliğin, bütünlüğün teminatıyız”

        Çamlıyayla, Tarsus ve Erdemli hizmet tanıtım toplantılarında coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Kocamaz, “Biz 1994’ten bu yana her yıl ne yaptıysak halkımızla paylaşmayı geleneksel hale getirdik. Her yıl halkımıza hesap verdik ve hesap vermeye devam ediyoruz. Ben daha önce yaptığı hizmetlerin hesabını veren bir belediye görmedim. Tarsus’taki icraatlar Çukurova’ya oradan da Türkiye’ye yayıldı. Biz ilçelerimizi hizmetlerle tanıştırdık. Şayet bu göreve biz gelmemiş olsaydık, bizim dışımızdaki kişilerin bu uzak ilçelerle ilgilenmesi söz konusu değildi. Çünkü bir gönül bağı, illiyet bağı yoktu. Biz bu ülkede birliğin, dirliğin, bütünlüğün teminatıyız" diye konuştu.

        “Eskiden de Mersin’in belediye başkanı vardı ama bizim kadar hareketli ve bereketli değildi”

        Hizmet yaparken önceliklerinin vatandaşın memnuniyeti ve eşitliği olduğunu kaydeden Kocamaz, “Önemli olan insanların o hizmetleri eşit bir şekilde, barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde kullanabilmesi. 1994 yılında bu yana bize her defasında destek verdiniz, dualarınızı eksik etmediniz. Bizde, sizin destekleriniz ile 24 yıldır hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim insanımız her şeyin en güzeline layık. Bugüne kadar hak ettiği birçok hizmete kavuşamamıştı ama Allah’a çok şükür bize, sizlere hizmet etme fırsatı verdi. Bizim 20 yıllık Tarsus tecrübemiz, gayretimiz, çabamız ve hizmet anlayışımız vardı. Eskiden de Mersin’in belediye başkanı vardı ama bizim kadar hareketli ve

        bereketli değildi. Dolayısıyla halkımız bizi tercih etti” ifadelerini kullandı.

        Mersin’i bir uçtan diğer uca didik didik ettiklerini ve hizmet götürdüklerini ifade eden Kocamaz, “Mersin kazan biz kepçe, dağıyla, taşıyla, ovasıyla her tarafını didik didik ettik. Eksiklerini gidermeye çalıştık. Bu kadar ihmal edilmiş kentin eksiklerini birden bitirme imkanımız yok. Tarsus’ta olduğu gibi her şeyin en iyisini yaptık. İşin kolayına kaçmadık. Biz böyle bir anlayıştan geliyoruz. Desinler diye yapmadık. Çözüm için ne gerekiyorsa kaynakları en rantabıl şekilde kullanarak, hizmet üretiyoruz. Üretken belediyecilik anlayışı ile de üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

        Mersin’e yapılan hizmetlerin yer aldığı genel tanıtım filmi ve ilçelere özel yapılan tanıtım filmlerini vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Kocamaz, aynı gün ilçelere kazandırılacak yeni hizmetlerin temel atma ve açılış törenlerini de gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa