Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
  • 1

    Rezervasyon kar yağmadan yapılmalı:

    Kayak tatilinde erken rezervasyon önemli. Kar yağışıyla birlikte insanlarin aklına kayak tatili geldiğinden, talep artışı yaşanıyor, bu da fiyatlara yansıyor. Kar yağmadan daha uygun fiyatlı rezervasyon mümkün. 

    İnternetten araştırıp, online satın alınmalı:

    Konaklama yapılacak yerin fiyat araştırması mutlaka internetten yapılmalı. Aynı otele pekçok tatil sitesinden ulaşmak mümkün. Her tatil sitesinin kendine özgü kampanyası olur, size en uygun olanını seçebilirsiniz. Ayrıca, tatil satın alacağınız siteye para iadeli siteler üzerinden gitmeniz ekstra nakit para kazanmanızı sağlayacak, tatiliniz planladığınızdan da ucuza gelebilecektir.

    Yabancı siteler de araştırılmalı:

    İnternette artık yerli-yabancı kavramı kalmadı, Online tatil rezervasyonu yapabileceğiniz yabancı siteler de var. Bunların çoğunluğu Türkçe yayın yaparak, Türk otelleri için çok rekabetçi fiyatlar verebiliyorlar.

    Son dakika fırsatları takip edilmeli:

    Erken rezervasyonu kaçıranların, uygun fiyatlı bir tatil fırsatı yakalamaları yine de mümkün. Online satış yapan tatil sitelerinin son dakika fırsatları ya da fırsat sitelerinin sunduğu indirimler çoğu zaman erken rezervasyonu aratmaz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ