Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

Bugün düşüncelerimiz karmaşık, bulanık ve biraz da yanıltıcı olabilir. Bize söylenenler ve karşımıza çıkacak olaylar yanıltıcı etkilerle dolu olacağından, anlaşmalarımızı başka bir güne ertelemek bizim için çok önemli olacak. Mutlaka anlaşma yapma durumunda kalırsak şartları 2 kez gözden geçirmeli ve gerçekçi bir biçimde kontrol etmeliyiz. Bunları yapmadığımız takdirde hayal kırıklığı yaşayıp üzülebiliriz.

KOÇ

Bugün görüşmeleriniz varsa aldanma etkilerine karşı dikkatli olmalısınız. Konuşmalar ve görüşler sizi yanıltabilir. Hisleriniz ve bazı fikirleriniz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir.

BOĞA

Paraya dayalı işlerinizde çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Geleceğe yönelik düşüncelerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz.

İKİZLER

İş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Çalışıyorsanız enerjiniz düşük olabilir. Plan yaparken gerçekçi olmalısınız.

YENGEÇ

Medya ve ticarete dayalı işlerinizde sorunlar ve aldanmalar oluşabilir. Bugüne denk gelen işlerinizde çuvallama ihtimaliniz yüksek. Anlaşmalarınızı başka bir tarihe atmaya çalışın.

ASLAN

Sosyal ilişkileriniz ve önemli konuşmalar ortaklaşa para alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Geleceğinize etki eden bir görüşmede parasal olarak kandırılma ihtimaliniz olabilir.

BAŞAK

Göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor. İş görüşmelerinizde aldatıcı durumlara karşı uyanık olmanız gerekecek. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir.

TERAZİ

Medya, eğitim, seyahat, ticarete dayalı işlerinizde aldanmalara ve gerçekçi olmayan söylemlere açık olacaksınız. İş alanlarınızda her şeye bu kadar çok anlam yüklememeye çalışın.

AKREP

Bugün, aşk hayatınızda bazı zorlanmalar veya aldanmalar oluşabilir. Risk almayın, para harcamayın ve inatçılıktan uzak durun. İlişkilerinizde kendinizi kandırmamaya özen gösterin.

YAY

Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, ailenizin sizi yanlış yönlendirmesiyle sorun olarak karşınıza çıkabilir. Yönlendirilmelerden uzak durun. İlişkilerinizde kendinizi kandırmayın.

OĞLAK

Yakın çevrenizdeki insanlar, iş konularında sizi yanlış yönlendirebilirler. İletişim halinde olduklarınıza karşı daha net olmaya çalışın. Konuşmalarınızda gerçekçiliği elden bırakmayın.

KOVA

Aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartları birkaç kez gözden geçirin.

BALIK

Ailevi konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirme ihtimaline karşı dikkatli olun. Kararsızlıklarınız ailenizi olumsuz etkileyebilir. Bugün, emlak alım satımından uzak durmaya çalışın.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ