Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yargı oyuncuları isimleri ne? Yargı dizisi hangi gün, konusu ne? Yargı dizisi uyarlama mı, orijinali ne?
        • 12

          MEHMET YILMAZ AK (PARS SEÇKİN)

          Pars, Ilgaz’la aynı yerde çalışan bir savcıdır. Ayrıca Ilgaz’ın yeni ayrıldığı nişanlısı Neva’nın abisidir. Ilgaz’la arasında okul yıllarından beri başlayan tek taraflı bir rekabet vardır. Şimdi de kız kardeşinden ayrılmış olduğu için ona daha da fazla öfkelidir. Hırslıdır, kaybetmeye tahammülü yoktur. Ona göre kendisi diğer herkesten üstündür, tavırlarında bu hep sezilir. İçten içe Ceylin’den hoşlanmaktadır.

        • 13

          PINAR DENİZ (CEYLİN ERGUVAN)

          Ceylin, hukuk okurken babasının uğradığı haksızlık sonucu hapse girmesine isyan etmiş, kural tanımaz ve inandığı değer ve doğrular uğruna sınırları zorlayan, “ipten adam alır” denilen cevval bir avukat. Onun için gerçek adalete erişebilmek uğruna gidilen her yol mubahtır. Bunun için yapamayacağı bir şey yoktur. Babasının yokluğunda bütün ailesini ayakta tutmaya çabalamıştır, bir nevi hala ailenin direği gibidir. Babası Zafer’e çok düşkündür. Kız kardeşi İnci ise onun en değerlisidir, adeta gözünden sakınır.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa