Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlü oyuncu Coşkun Göğen'in kızı Dünya Göğen vefat etti

        İHA'nın haberine göre, Yeşilçam'ın ünlü aktörü 73 yaşındaki Coşkun Göğen'in Güneş, Dünya ve Uzay ismindeki kızlarından 38 yaşındaki Dünya Göğen, bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        "CUMA NAMAZI OKUNDUĞUNDA KAYBETTİK"

        Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görev yapan Göğen ile en son 3 hafta önce konuştuğunu ifade eden Coşkun Göğen, "3 hafta önce konuşmuştuk. Diğer kızlarım burada ona yardımcı oluyorlardı. Dün geldiğimde ise komadaydı ve konuşamıyordu. Cuma ezanı okunduğu vakit kızımı kaybettim. Çok üzgünüm. Kızımı, annemin mezarının üstüne gömeceğim" dedi.

        Öte yandan, Dünya Göğen’in cenazesi, ikindi namazını müteakip Muratpaşa Cami,’nde düzenlenen törenin ardından Uncalı Mezarlığı’na defnedilecek.

        NURİ ALÇO: COŞKUN'UN ACISI TARİF EDİLEMEZ

        Habertürk'e konuşan Nuri Alço, kızını kaybeden yakın arkadaşı Coşkun Göğen ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

        "Canım arkadaşım Coşkun, bu acıyı 2 yıldır yaşıyordu. Kendi içinde yaşadı. Evlatlarına çok düşkün bir baba. Onun acısı tarif edilemez. Şimdi yanlarından çıktım. Yarın memleketi Antalya'da defnedecekler. Cenaze törenine de katılacağım."

        KIZININ KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİNDE BU PAYLAŞIMI YAPMIŞ

        Öte yandan, usta oyuncu Coşkun Göğen'in kızının hastalığını öğrendiği tarihte, "Allah kimseye sevdiğinin acısını göstermesin" paylaşımını yaptığı öğrenildi.

        https://www.instagram.com/p/BOSxPC9jzzO/?taken-by=gogencoskun

        ENGİN EVİN: CANIM COŞKUN'UMUN BİRİCİK KIZI, DÜNYA'MIZI KAYBETTİK

        Coşkun Göğen'in kızı Dünya'nın vefatını Engin Evin de Facebook hesabından duyurdu. Engin Evin paylaşımında, "Canım Coşkun'umun biricik kızı Dünya'mızı kaybetmemizin üzüntüsü içindeyiz. Coşkun'um başın sağolsun. Sana ve geride kalanlara sabırlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa