Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

En zor ve fedakarlık gerektiren mesleklerden biri de polis olmaktır. Özellikle şubelerde çalışmak, hayatınızdaki zaman kavramını adeta yok ediyor. Çünkü ne zaman eve gideceğiniz belli olmaz. Sevdiklerinizden uzak suçlu peşinde koştuğunuz saatlerde kimi zaman mutlu haberi, kimi zaman ise acı haberi alabilirsiniz. Ama o görev bitmeden de bir dönüş yapamıyorsunuz. İşte Türkiye’yi sarsan bir cinayet vakası da tam bu anlatılanların detaylarını göz önüne getirecek.

DİKKAT ÇEKEN İHBAR

Tarih yaprakları 3 Aralık 2001’i gösteriyordu. Gece yarısı gelen bir ihbar haber merkezini harekete geçirdi. Cihangir’de bir evden bağırış sesleri geliyordu. Bu ihbar hemen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine iletildi. Cihangir’e giden polis ekipleri, bağırış seslerin geldiği apartmanı bulamadı. Olay yerini bulamayan polis ekipleri, merkeze öyle bir konuyla karşılaşmadıklarını belirten açıklama yaptı. Yani ilçe ekiplerine göre, ihbar asılsızdı. Ancak o seslerin bir gün sonra Türkiye’yi sarsan bir cinayet vakasına dönüşecek ihbarın başlangıcı olduğu ortaya çıkacaktı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İstanbul'un ünlü eğlence mekanlarının işletmecisi Cevat Tuksavul’dan haber alınamıyordu. Bir gündür kendisine ulaşılamamıştı. Telefonu kapalı ve evinde olup olmadığı da bilinmiyordu. Arkadaşlarının ihbarı ile polis ekipleri çilingirle içeri girdi. Daireye giren polis ekipleri, hemen girişteki çamaşır odasında, Tuksavul’u yüzü koyun kanlar içinde buldu. Boğazında turuncu renkli kaşkol, üzerinde ise sandalye bulunuyordu. Defalarca bıçaklandığı görülen Cevat Tuksavul vahşi bir cinayete kurban gitmişti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ