Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Twitter çöktü mü? Twitter'a ne oldu? Twitter sorunu çözüldü mü? Twitter'da erişim sorunu yaşandı

        Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Şeklindeki sorular sosyal medya kullanıcıları tarafından şu an merak konusu oldu. Erişim sıkıntısı yaşanılan Twitter'da akış yenilenmedi. Yaklaşık yarım saatlik bir problemin ardından Twitter'da erişim sıkıntısı düzeldi.

        TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? 2019

        Twitter çöktü mü? soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Twitter'da, "Tweetler şu anda yüklenemiyor. Tekrar denemek için lütfen dokunun" şeklinde bir uyarı yazısı çıkıyor. Edinilen bilgilere göre dünya genelinde Twitter'a erişim sorunu yaşandı.

        TWİTTER DÜZELDİ!

        Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter servislerinde dünya genelinde sorun yaşandığını belirterek "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

        REKLAM

        Sayan, Facebook hesabından, sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu.

        Twitter servislerine erişimde dünya genelinde sorun yaşandığını bildiren Sayan, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesine yer verdi.

        TWİTTER'DAN ESPRİLİ AÇIKLAMA

        Erişim sıkıntısının ardından Twitter resmi hesabından esprili bir paylaşım geldi. Paylaşımda, "Miss us?" (Bizi özlediniz mi?) ifadelerine yer verildi.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa