Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuvana Türkay tatilini sürdüyor! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Rol aldığı 'Kağıt ev' dizinin final yapmasının ardından Fethiye'ye giden Tuvana Türkay, Bodrum'a geçti.

        • 2

          Türkay, önceki gün Yalıkavak'ta, konakladığı otelin iskelesinde görüntülendi. 30 yaşındaki oyuncu, denizin ve güneşin tadını çıkardı.

        • 3

          Lacivert renkli bir bikini giydiği görülen Türkay, sıcaktan bunalınca kendini serin sulara bıraktı.

        • 4

          Denize atlamadan önce karate hareketleri sergileyen ünlü oyuncu, fit görüntüsüyle meraklı bakışları üzerinde topladı.

        • 5

          Ünlü oyuncun yaklaşık bir saat suda kaldı. İskeleden denize atlayan Türkay, kumsaldan çıktı.

        • 6

          TEPKİ GÖSTERDİ

          Öte yandan Tuvana Türkay, geçtiğimiz haftalarda estetiksiz fotoğrafını yayınlanan bir sosyal medya hesabındaki yoruma tepki göstermişti. Türkay ayrıca, Onur Tuna ile başrolünü paylaştığı 'Ağır Romantik' filminin gala gecesinde yaşanan 'gaf' olayıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

        • 7

          Twitter'da, "Densiz gaflarıyla gündeme gelmeyi seven estetik güzellerimizden Tuvan Türkay" diye paylaşılan fotoğraflar karşısında ünlü oyuncu adeta çileden çıkmıştı. Tuvana Türkay, "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim." demişti.

        • 8

          "BENİMLE ARTIK UĞRAŞMAYIN!"

          Ünlü oyuncu, "Densiz gaf(ları). Sözüm ona amacınız 'tanınmış insanların büyük değişimlerini paylaşıp estetiği aslında ne kadar harika bir şey olduğunu ve insanların kırılan özgüvenlerinin arkasındaki gerçekliği göstermektir' demişsiniz. Ama densizlikten girip magazin çarpıtması bir olayı da durmadan densizlik gafları adı altında kişisel bir hakarete dönüştürmüşsünüz. 19 yaşında 68 kg kırık burunlu parası olmayan ve kendine bakmayı hiç bilmeyen bir kız ile 30 yaşında estetik mucizesi olarak nitelendirdiğiniz görsellerim... Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Neden hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez. Size göre yapılmayan yerim yok ki burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim. Aradan geçmiş 11 yıl! E yeter be kardeşim! Bir de sayfa sahibinin de gerçekten doktor olması! Size gelip işlem yaptırsak en çok bizi mi kayıracaktınız. Şu gaf dediğiniz konuya gelirsek. Defalarca oyuncu arkadaşımla alakalı olmadığı zaten açıklandı. İnanmak istemediniz. O sette dönen şantajları, berbat olayları illa açık mı edeyim. Oyuncu arkadaşımın rencide olmaması adına ve emek veren arkadaşlarımın hatırına susuyorum. Benimle artık uğraşmayın rica edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

        • 9

          NELER OLMUŞTU?

          Geçtiğimiz yıl şubat ayında 'Ağır Romantik' filminin galası yapılmış, Onur Tuna'nın, "Çekimlerde çok eğlendik" açıklamasının ardından mikrofonların çevrildiği Tuvana Türkay "Çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

        • 10

          "KUSUR GÖRENİNDİR"

          Türkay, hakkında çıkan "Galada büyük gaf" başlıklı haberlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, "Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle gülüp, eğlendik. En az çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında 'Biz çekerken çok eğlendik' denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim 'Eğlenerek çektik' diyor. Dolayısıyla; kusur, görenindir." demişti.

          Onur Tuna ise çıkan haberlerle ilgili sessizliğini korumuştu.

        • 11
        • 12

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa