Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kayıp Narin’i arama çalışmaları 17’nci gününde devam ediyor. “Narin bulundu mu?” sorusu sorulmaya devam ederken, bölgede çalışma yürüten ekipler ikiye ayrıldı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre ilk ekip Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos saat 15.15 öncesini ikinci ekip ise bu tarihten sonrasını araştırıyor. Ekipler son olarak Tavşantepe Mahallesi’ndeki mezarlıkta görüntüleme cihazı ile bir arama yaptı. Bölgede çalışmalar sürerken, cinayet uzmanı emekli polis memuru Mustafa Bayram dikkat çeken açıklamada bulundu.

“TOPRAK ANALİZİ YAPILMALI”

Tüm Türkiye’nin kilitlendiği Narin olayıyla ilgili cinayet uzmanı emekli polis memuru Mustafa Bayram, Jandarma’nın toprak analizinin yapması gerektiğini söyledi. Yapılacak toprak analizinin soruşturmanın boyutunu değiştirebileceğini vurgulayan Bayram şöyle devam etti: “Olayda amca tutuklanmış. Gördüğümüz kadarıyla amcanın aracının ön koltuğunda Narin’e ait DNA bulguları bulunmuş. Bu bulgular dışında jandarmanın, amcanın olay günü giydiği ayakkabı ve kıyafetlerine de el koyup incelemesi lazım. Yapılmış mı bilmiyorum ama özellikle ayakkabılarının altına bulaşmış toprak parçaları bulunursa ki bulunacağını düşünüyorum. Bu soruşturmayı tamamen bambaşka yere götürür.”

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ