Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düğünlerde yapılan kontroller sonucu 12 kurusıkı tabanca ele geçirildi, kullananlara toplam 12 bin 552 lira para cezası kesildi.

        İl Jandarma Komutanlığı tarafından düğünlerde silah ile ateş edilmesi sonucunda yaralanma ve ölüm olaylarının meydana gelmemesi amacıyla İl Jandarmaya bağlı ekipler tebdilli kıyafet giyerek düğünlerde görev alıyor. Yapılan uygulama neticesinde düğünlerde görev alan ekipler tarafından 12 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Tabancaları yakalatan şahıslara ise meskun mahalde ateş etmekten adli işlem yapılarak 12 bin 552 TL idari para cezası kesildi. Jandarma ekipleri düğünlerdeki silah atılarak ölüm olaylarının önüne geçmek için çalışmalarına devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa