Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor 2018 - Survivor şampiyonu kim oldu? 30 Haziran 2018 Survivor finali (Son bölüm)

        Survivor 2018 şampiyonu kim olacak? sorusu cevap buldu. Survivor final bölümü bu akşam Kıbrıs'tan canlı olarak yayınlandı. Canlı yayında yapılan oylama sonucunda yarışmacılardan önce biri, sonra diğeri elendi. Son ikiye kalan yarışamcılar final oylamasına çıktı ve içlerinden biri bu akşam Survivor'da şampiyonluğunu ilan etti. Oylamalar sürerken, Survivor boyunca yaşananlar izleyicilere hatırlatıldı. Dün akşam yapılan oylamada Dominik'te Hilmi Cem ile Anıl'ın oyunlardan kazanarak oturdukları yarı final koltuğuna, Nagihan ile Adem'de ortak olmuştu. Peki Survivor birincisikim oldu? İşte Survivor final bölümü.

        SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        4'lü final öncesi dün finale gitmeye hak kazanan isimler belli oldu. Dominik'te yarı final oyunlarını kazanan Hilmi Cem ile Anıl ile birlikte bugünkü 4'lü finale kalma hakkı kazanan yarışmacılar Adem ile Nagihan oldu. Bu akşam yapılan oylamada Nagihan ile Adem oldu. Şimdiki oylama Nagihan ile Adem şampiyonluk yarışı için yapılıyor. Saat 23.10 itibariyle final elemesi için başlanan oylama saat 00.17 itibariyle oylama sona erdi. Oy sayımı sonrasında Survivor 2018 şampiyonu ADEMoldu.

        REKLAM

        2018 SURVİVOR FİNALİNDE KİM ELENDİ?SURVİVOR FİNAL ELEMESİ!

        Saat 20.45 civarı başlatılan oylama saat 21.45 civarı donduruldu. Bu oylamada en az oy alan yarışmacı HİLMİ CEM oldu. Böylece Survivor finalinde ilk veda eden Hilmi Cem veda konuşması yaparak sahneyi terk etti. Saat 22.00'da ikinci eleme için oylama yeniden başladı. 22.45'te oylama yeniden donduruldu. Yapılan sayımda Survivor'da elenen ikincisi isim ANILoldu. Anıl veda konuşmasını yaparak, sahneyi terk etti.

        GEÇEN SENE SURVİVOR'DA ŞAMPİYON KİM OLDU?

        2017'de finale kalan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişen arasında Survivor 2017 şampiyonluğu için SMS oylaması yapılmıştı. Kıbrıs'ta yapılan finale bugüne dek bütün elenen yarışmacılar da katılmıştı. Yapılan halk oylamasının ardından Survivor 2017'nin şampiyonu Ogeday Girişen oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa