Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Carvajal, Galatasaray, - Galatasaray Haberleri
        • 1

          ERİK HAGEN'DEN ŞİKE İTİRAFI
          Norveçli eski milli futbolcu Erik Hagen, "VG" adlı Norveçli bir gazeteye verdiği röportajda, 2007 - 2008 yılları arasında Rusya'nın Zenit kulübünde futbol oynadığı dönemde takımının UEFA Kupası karşılaşmalarından birinde hakemlere maçı kazanmaları için rüşvet verdiklerini itiraf etti. Hagen, FIFA kokartlı hakemin kim olduğunu ise açıklamadı.

        • 2

          Norveçli milli oyuncu, Rusya'da o dönemlerde maç satın almanın doğal bir şey olduğunun altını çizerek, "Maç başlarken ilk 10 dakikada futbolcular, karşılaşmanın kimin lehine satın alındığını hemen anlarlardı. Ona göre futbol oynarlardı" sözlerini etti.

        • 3

          "PARAYI HAKEME VERDİK VE MAÇI KAZANDIK"
          Zenit takımının UEFA Kupası'nı kazandığı dönemde bir karşılaşma öncesi takım arkadaşlarından birinin kendilerine orta hakemi tanıdığını ve futbolcu başına 3 bin Dolar verilmesi halinde maçı kazanacakları sözü ettiğini vurgulayarak, "Biz o zaman galibiyet başına 12 bin Dolar prim alıyorduk, 3 bin doları hakeme verdik ve karşılaşmayı kazandık" açıklaması yaptı.

        • 4

          Orta hakemin o karşılaşmada rakip takımın 4 gollük pozisyonunu ofsayt gerekçesi ile iptal ettiğini hatırlatan Erik Hagen, olayları görüp yaşayınca futboldaki rüşvetin hangi boyutlara ulaştığını anladığını söyledi. Hagen, yaşadığı olayları utanılması gereken gerçekler olduğuna da işaret etti ve yetkilileri göreve çağırdı.

        • 5

          Norveçli eski milli oyuncu Erik Hagen'in Zenit'de forma giydiği 2007-2008 döneminde Türk futbolcu Fatih Tekke de aynı takımda futbol oynuyordu. Hagen'in hakemi satın alan futbolcu ile hakemin kim olduğunu kısa sürede açıklaması bekleniyor.

        • 6

          "45 DAKİKALIK OYUNCUYA İHTİYACIM YOK"
          Galatasaray’da Didier Drogba’nın geleceği masaya yatırıldı. Değeri yokluğunda anlaşılan 36 yaşındaki oyuncunun sakatlığı nedeniyle yer almadığı son 3 karşılaşmada kazanmak bir yana, gol atmakta bile zorlanan Sarı-Kırmızılı kulüpte, Başkan Ünal Aysal ve teknik patron Roberto Mancini bir araya geldi.

        • 7

          Aysal bu görüşmede, Drogba’nın takımda kalmasından yana görüş belirtirken, “45 dakika oynasa bile onu Galatasaray formasıyla görmek istiyorum” ifadesini kullandı. Ancak Mancini, “Genç bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda 45 dakika oynayacak bir futbolcuya ihtiyacım yok” diyerek, Drogba’nın çok yaşlandığını ve eski gücünde olmadığını vurguladı.

        • 8

          AYRILMASI KESİN GİBİ
          Böylece Fildişi Sahilli golcünün Galatasaray’da kalma ihtimali hayli düşmüş oldu. Adı ABD Ligi takımlarıyla anılan Drogba’nın, sezon sonunda Florya’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ünal Aysal’ın, Drogba’dan sadece futbolcu olarak değil, sportif direktör ya da antrenör olarak da faydalanmak istediği biliniyordu.

        • 9

          ERSUN YANAL'DAN FUTBOLCULARA: HELAL OLSUN
          Bursa zaferinin ardından F.Bahçe takımında en mutlu isimlerden biri kuşkusuz Ersun Yanal’dı...

        • 10

          Soyunma odası kapısında oyuncularını karşılayan ve tek tek tebrik eden Yanal, “Puan farkının bu noktalara gelmesi sizin eseriniz. Şampiyonluğa bir adım daha attık. Herkese candan teşekkür ediyorum. Ancak bizim takım olmamızda fazla süre almayan oyuncularımızın da katkısı çok büyük...

        • 11

          Holmen, Kadlec dahil olmak üzere yabancı sınırlaması ya da kadro genişliği dolayısıyla fazla süre alamayan futbolcuların maçlardaki, antrenmanlardaki katkıları, profesyonellikleri bizi bu noktaya getirdi. Oyuna sonradan giren Webo, Mehmet Topuz ve Selçuk’un müthiş katkıları oldu. Salih Uçan da elinden geleni yaptı.

        • 12

          Ligin ilk yarısında çok şans bulamayan Bekir harika işler yapıyor. Hep söylediğim gibi biz 24 oyuncuyla şampiyon olacağız. Futbolda bunu başarmak zordur. Siz takım olmayı başardınız. Burada olan olmayan herkese helal olsun” dedi.

        • 13

          BEŞİKTAŞ'TA BILIC - FERNANDES KAPIŞMASI
          Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ile sorunlu yıldız Manuel Fernandes arasında ipler gerildi. Portekizli yıldızın sakatlığını öne sürerek ülkesinde ameliyat olması için yönetimden izin istemesi sonrası Hırvat teknik adam devreye girdi.

        • 14

          Fernandes'in “Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Bugüne kadar kulüple hiç sorun yaşamadım. Ayrılırsam iyi duygularla ayrılacağım. Benim istediğim yerde tedavi ve ameliyat olma hakkım var. Üstelik diğer arkadaşlar benzer durumlarda istedikleri gibi davrandı. Bu nedenle ben ülkeme gidip gereğini yapacağım” dediği öğrenildi.

        • 15

          Ancak teknik patron Bilic, bu istek üzerine “Kimseyi zorla tutamayız ama durumun çok ciddi değilmiş. Burada da tedavi olabilirsin ama çözüm istiyorsan o zaman doktorun bize MR sonuçlarını göndersin. Sonuçlara göre gidersin” yanıtını verdi.

        • 16

          CARVAJAL: G.SARAY'A 6 GOL ATTIĞIMIZ MAÇI UNUTAMIYORUM
          Real Madrid alt yapısında yetiştikten sonra Bayer Leverkusen'de 1 sezon oynayıp Real Madrid'e dönen ve Carlo Ancelotti'nin savunmadaki vazgeçilmezlerinden biri olan Daniel Carvajal, Galatasaray'ı unutamıyor.

        • 17

          Genç yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giydiği maçla ilgili olarak, "Orada oynayacağımı düşünmek rüya gibiydi. Arena'da takım arkadaşlarımla kol kola girip Şampiyonlar Ligi müziğini dinlediğimde tüylerim diken diken oldu. Çok iyi bir maçtı ve 6 gol attık. Asla unutamayacağım bir akşamdı" ifadelerini kullandı.

        • 18

          EFSANE İSİM ARDA TURAN'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI
          1986 Meksika Dünya Kupası’nın Maradona ile birlikte yıldızı seçilen Belçika futbolunun efsane ismi Enzo Scifo, Arda Turan hayranı çıktı. 4 Dünya Kupası'nda oynayan Scifo, Atletico Madrid’li Türk futbolcu için “O, bir dünya yıldızı” tanımını yaptı.

        • 19

          TRTSpor'da Dünya Kupası’na katılan takımların tanıtıldığı “Rio Yolu” programına konuşan Scifo, “Şu anda Messi, Ronaldo, Eden Hazard ve Arda’yı izlemekten büyük zevk alıyorum. İnan ki hiç abartmıyorum. Müthiş bir yetenek. Korkusuz ve yüksek bir özgüvenle oynuyor. Futbola heyecan katıyor. O bir dünya yıldızı. Benim adıma ona büyük selamlarımı iletebilirsin” diye konuştu.

        • 20

          "MARADONA EN İYİSİ"
          Arjantinli Diego Maradona’nın Tanrı’nın yeryüzüne bir lütfu olduğunu söyleyen Belçikalı efsane, Tangocu için ”O, bu dünyaya gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur” yorumunu yaptı.

        • 21

          RIERA'YI BEĞENMEDİ
          Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Önce Udinese ile sözleşme imzalayan ardından sezon sonuna kadar İngiltere Championship ekiplerinden Watford ile anlaşan İspanyol futbolcu hafta sonunda oynanan Sheffield Wednesday karşılaşmasında sahaya çıktı.

        • 22

          Watford Teknik Direktörü Beppe Sannino, "Takıma katıldığından beri iyi bir bağlılık gösterdi. Riera Şampiyonlar Ligi’nde birçok maça çıkmış önemli bir oyuncu. Ancak bu performansı yeterli değil. Championship farklı bir kulvar. Sahada çok fazla koşmanız gerekir. Riera yaklaşık iki aydır futbol oynamıyor. Ben kendisini geliştirmesini bekliyorum” dedi.

        • 23

          BENZEMA TARAFTARINI KIZDIRDI
          Real Madrid-Borussia Dortmund maçı öncesi Fransız yıldız Karim Benzema gecelerde boy gösterdi. İki genç kızla fotoğraf çektiren Benzema'nın fotoğraftaki mutluluğu gözlerden kaçmazken bazı taraftarlar bu duruma tepki gösterdi. Kendi Instagram'ından paylaştığı resmin altına ''Bu s*rtükler Benzy'yi seviyor'' diye yazdı. Oyuncuya bir çok tepki gelirken Fransız yıldız bu tepkilere aldırış etmedi.

        • 24

          PIQUE 1 AY YOK
          Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Atletico Madrid'le oynadığı çeyrek final ilk maçında sakatlanan Gerard Pique, sahalardan bir ay uzak kalacak. Pique'nin Atletico Madrid ile gelecek hafta oynanacak rövanş maçı ile Real Madrid'le 16 Nisan'da karşılaşacağı İspanya Kral Kupası finalinde sahadaki yerini alamayacağı belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa