Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kartal'ın listesi! - Beşiktaş Haberleri

        Hücum hattını yabancılardan oluşturan Siyah- Beyazlılar, yabancı kontenjan sınırını da düşünerek savunmayı güçlendirmek için Türk oyunculara yöneldi. Hatta Antep’te ter döken Emre Güngör’ün işini büyük oranda bitirdi.

        Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalan ve yeni sezon planını şekillendirmeye başlayan Beşiktaş, yerli pazarının kalburüstü oyuncularını listeledi. Sezon başında ve devre arasında yabancı takviyesiyle hücum hattını kalıcı hale getiren Siyah- Beyazlılar’ın şu anda tek derdi savunma... 6+2+2 yabancı kontenjan sınırı nedeniyle eli kolu bağlı olan ve bu nedenle de savunmacılarını Türk statüsündeki oyunculardan kurması gereken Kartal’da futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu kafa kafaya verdi, kadroda görmek istedikleri isimleri belirledi.

        Stoperde büyük sıkıntı çeken Siyah- Beyazlılar’ın listesindeki ikinci defans adamı olan Emre ile büyük oranda anlaşıldı. Hatta son Antep deplasmanında bu oyuncunun dayısı ile de görüşülerek onay alındı. Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl ile olan yakın ilişkilerden dolayı Emre’nin işinin bitmesi an meselesi.

        BEŞİKTAŞ’IN GÖZDELERİ VE SON DURUMLARI

        SELÇUK İNAN

        Beşiktaş’ın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu menajeri Batur Altıparmak ile Rüştü ile ilgili konuşurken Selçuk İnan’ın durumunu da sordu. Altıparmak da “Selçuk takım şampiyonluğa gittiği için şu an transferle ilgilenmiyor. Sezon sonuna bıraktı” yanıtını verdi.

        ÖNCELİĞİ TRABZONSPOR

        Bordo-Mavililer’de başarılı bir grafik sergileyen Egemen için menajeri Erdinç Şehit ile görüşüldü. Egemen’in önceliği Trabzon’a verdiği eğer anlaşma olmazsa teklifleri değerlendireceği belirtildi.

        EGEMEN KORKMAZ

        Bordo-Mavililer’de başarılı bir grafik sergileyen Egemen için menajeri Erdinç Şehit ile görüşüldü. Egemen’in önceliği Trabzon’a verdiği eğer anlaşma olmazsa teklifleri değerlendireceği belirtildi.

        CEYHUN GÜLSELAM

        Ceyhun için Beşiktaş’ın gizliden gizliye çalışıyor. Ancak Ceyhun’un Trabzon’dan ayrılmaya çok sıcak bakmaması en büyük engel olarak görülüyor.

        İBRAHİM ÖZTÜRK

        Bir ara yine gündeme gelmişti ama Bursaspor bu oyuncuyu bırakmadı. Beşiktaş İbrahim’e karşılık Ertuğrul Sağlam’ın istediği Hakan Arıkan ve bir miktar para teklif edecek.

        SERDAR KESİMAL

        Yıldızı parlayan genç oyuncu için çok bastırılıyor. Ama tek engel Kayserispor yönetiminin şimdilik bu oyuncuyu bırakmak istememesi.

        HASAN ALİ KALDIRIM

        O da Serdar gibi son dönemin başarılı isimlerinden. Sol bekteki sıkıntı Hasan ile giderilmek isteniyor. İki futbolcu için Kayserispor’a paket teklif gidecek. Teklifler arasında kadroda görülmek istenmeyen yabancılar da var. Özellikle Sivok, Tabata ve Fink önerilecek.

        ÖMER TOPRAK

        Aslında listenin en başında ama en büyük sorunu kulübü çıkartıyor. 3 milyon Euro’ya Leverkusen’e satılması gündemde. Toprak, Tayfur Havutçu aracılığıyla gelmeye sıcak ama ailesi Almanya’da kalmasından yana.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa