Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Yılın takası! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'in gerçekleştirdiği astranomik transferlerin ardından suskunluğunaInter'denIbrahimoviç'i alarak son veriyor. La Liga şampiyonu Barcelona ile Serie A şampiyonu Inter arasında gerçekleşmesine saatler kalan "yılın takası"nda 'Ibrahimovic ile Eto'o yer değiştiriyor...

        Oldukça tartışılacak bu transferde, Inter Barça'dan Eto'o'yu alırken Katalan devi ayrıca İtalyanlar'a 40 milyon euroyu ödeyecek ve Hleb'i de bir yıllığına Inter'e kiralayacak. Hleb'in ücretinin %70'ini de Barcelona ödeyecek.

        Inter'e göndereceği Samuel Eto'o ve Alexander Hleb ile pürüzleri gideren Barcelona İspanya'ya gelen Ibrahimoviç ile de anlaşmaya vardı. İsveçli yıldızın pazartesi günü Barcelona'ya imza atması bekleniyor.

        Barcelona'dan yapılan açıklamaya göre, Zlatan Ibrahimoviç hafta başında şehre gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve ardından tarihi takası tamamlayacak olan imzalar atılacak.

        Eto'o ile Belaruslu orta saha oyuncusu Hleb'in de hafta başında Milano'da sağlık kontrolüne gireceği belirtildi.

        Bu arada, Inter'in Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Inter taraftarının Ibrahimovic gidiyor diye çok fazla üzülmeyeceğini ifade ederek, ''Ibrahimovic, benim ve Inter'in istediği her şeyi verdi. Onun gidişine taraftarlarımız üzülmüyor aksine heyecanla Eto'o'nun takıma dahil olmasını bekliyorlar'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa