Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor, Kağan Söylemezgiller'i transfer etti - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, geçen yıl İsviçre'nin FC Wil 1900 takımında forma giyen orta saha oyuncusu Kağan Söylemezgiller'i kadrosuna kattı.

        Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Şerdil Karahan'ın İstanbul'daki ofisinde gerçekleştirilen görüşmenin ardından Kağan Söylemezgiller, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

        Deneyimli oyuncu, yaptığı açıklamada, geçen sezonu İsviçre'de geçirdikten sonra yeniden Türkiye'ye dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

        Şanlıurfaspor'un hedefleri olduğunu belirten Kağan, ''Menajerim Erdem Karagöl teklifi bana ilettiğinde memnun oldum. Öncelikle Şanlıurfaspor köklü bir kulüp. Başında da Ünal Karaman gibi deneyimli bir hoca var. Hem benim için hem de Şanlıurfaspor için hayırlısı olsun.'' ifadelerini kullandı.

        Şerdil Karahan ise kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, transfer çalışmalarına devem ettiklerini ve Kağan ile sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, "Kalitesine inandığımız bir futbolcuyu daha kadromuza kattık. Takıma faydalı olacağına inanıyoruz. Zaten kendisini kanıtlamış bir futbolcu, yarın takıma dahil olarak çalışmalara başlayacak.” değerlendirmesinde bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa