Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Adem Büyük, hakem hatalarına isyan etti - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        G.Saray maçında sergilediği performansla sahanın yıldızı olan Adem Büyük, çizgi hakemi Alper Ulusoy’a isyan etti.

        Paşa’nın iki golünde de önemli payı olan başarılı forvet, verilmeyen net gol ile ilgili, “Beşiktaş, Rize, Bursa, G.Saray... Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama tüm bariz hataların bize yapılması normal değil. Diyelim ki orta hakem Halis Özkahya topun çizgiyi geçtiğini görmedi. Peki çizgi hakemleri niye var? Onların orada olma amaçları bu. Ben gördüğüne inanıyorum ama nedense bize vermiyorlar” diye konuştu.

        ‘MAÇTAN ÖNCE SÖYLEMİŞTİM’

        Adem Büyük şöyle devam etti:

        “Maçtan önce de söylemiştim, önümüze bazı engeller çıkmadığı sürece biz bu maçı kazanırız demiştim. Biz futbolcular ve yöneticiler, ne söylersek söyleyelim hiçbir şey değişmiyor ki! Ne yapalım bilemiyorum. Yeter! Alın terimize, emeğimize yazık. Bu, tüm futbolcular için geçerli. İnşallah daha dikkatli olurlar. Böyle şeyler yaşamak istemiyoruz.”

        ANDRE CASTRO: 3 GOL ATTIK AMA 2'Sİ SAYILDI

        Kasımpaşa’nın Portekizli yıldızı Andre Castro, çizgiyi çok açık bir şekilde geçmesine rağmen verilmeyen gole sosyal medyadan isyan etti.

        27 yaşındaki futbolcu, Twitter hesabından önce pozisyonun videosunu paylaşırken sonrasında ise “Kasımpaşa-Galatasaray: 2-2... 3 tane gol attık ama 2’si geçerli sayıldı” ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa