Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu El Kabir, Fas Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı - Futbol Haberleri

        Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Zaki Badou, Spor Toto Süper Lig'deki performansıyla dikkatleri çeken 27 yaşındaki forvet oyuncusu El Kabir'i Afrika Dünya Kupası Elemelerinde 9 Kasım Pazartesi günü oynanacak Ekvator Ginesi maçının aday kadrosuna davet etti.

        Forma şansı bulması halinde ilk kez resmi maçta Fas Milli Takımı'nda görev alacak El Kabir, kırmızı-siyahlı ekipte bu sezon 10 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi.

        Başkent ekibinin en golcü futbolcusu El Kabir, AA muhabirine yaptığı açıklamada en büyük hayallerinden birinin gerçekleştiğini söyledi.

        Milli takıma daha önce hazırlık maçı için davet edildiğini belirten El Kabir, "Resmi maç için davet almak beni ayrıca gururlandırdı. Ülkemin en iyi futbolcularından biri sayılarak milli takıma çağrılmam beni çok mutlu etti. Milli takımda kazanmamız gereken iki maç oynayacağız. Teknik direktörümüzün görev vermesi halinde ülkem için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Dervişoğlu: DEM İle El Sıkışmak Rafa Kaldırılan İhanet Sürecinin Yürürlüğe Konulmasıdır

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa